ДГ "Зора"
Детска градина в град Пловдив

ДГ "Зора" празнува 55-ти рожден ден

Цяла седмица празнуваха децата от детска градина „Зора” по повод 55-ия рожден ден на своята любима детска градина. Седмицата 13 -17 май 2024г. започна с вълнуващи срещи с артиси и аниматори на двата адреса с пиесата „Пинокио” на театър „Елени” и Музикално-приказно развлечение с „Изи Арт” .
Продължихме нататък с много забавления, танци и игри…

Последователно се изявиха пред своите родители децата, посещаващи занимания по модерни и народни танци, футбол. Имаше и изложба на Арт-ателието, където децата с гордост подредиха своите рисунки.

На творчески работилнички деца твориха вкусотии и арт-изненади заедно със своите родители.

Кулминацията на празниците бяха страхотните концерти на открито с танци и песни от всички деца, възпитаници на детското заведение. Всички много се забавляваха и с гордост представиха своите прекрасни изпълнения пред своите приятели, родители и гости, водени от своите любими учителки и от неуморната и всеотдайна г-жа Надежда Митрова – учител по музика.

А директора на ДГ г-жа Дора Янева поздрави всички присъстващи и символично преди песента „Честит рожден ден, ДГ” пусна гълъбче в небето, което полетя и поведе децата и детската градина към светлото ни бъдеще.

С атрактивен спортен празник завърши празничната седмица, но игрите, веселието и забавлението в детското заведение продължават…